fbpx

Behandling for hælsporer

Book gerne en opfølgende tid 1 til 2 uger efter første behandling for hælsporer

Når det gælder behandling for hælsporer i praksis, er der ofte brug for flere tiltag. De forskellige tiltag tager hver for sig udgangspunkt i den måde hælsporer opfattes på og har derfor også forskellige løsninger til, hvad der skal gøres i behandlingen. Tiltagene kan bruges enkeltvis eller i kombination – og alle er tænkt til at understøtte processen med at fjerne dine hælsmerter på kortest mulig tid. Fælles for alle tiltag er, at de enten er tænkt til at forbedre kapaciteten i hælen eller mindske kravene til hælen.

Behandling for hælspore: Priser og tilskud

  • Konsultation 600 kr. for en times behandling for hælsporer
  • Konsultation finder sted i klinik på Thurø ved Svendborg
  • Konsultation er udenfor licens i form af ydernummer og dermed ingen tilskud fra det offentlige
  • Tilskud fra Sygeforsikringen danmark ved medlemskab – tilskud første behandling 133 og efterfølgende behandlinger 88 kr.
  • Tilskud fra forsikringer følger de enkelte selskabers retningslinjer

Kontakt hælsporer.dk

Mobil 2834 1409

kontakt@hælsporer.dk

”God og kyndig info af årsag til hælsporer, samt virkning af øvelser. God præsentation af øvelser, samt “tilpasning” af øvelser til den enkelte. Empatisk og inspirerende konsultation.”

Joan Lauritsen (efter to behandlinger)

”Jeg er meget tilfreds med mine behandlinger for hælspore hos Christian. Mine øvelser er enkle, overskuelige og meget virksomme. Desuden får jeg gode forklaringer på problematikken omkring hælsporer.”

Lone Caspersen (efter tre behandlinger)

Katja Skipper var hårdt plaget af hælspore. Derfor valgte hun at starte en behandling for hælspore hos Christian Van Deurs. Katja havde mange stikkende smerter, så hun gjorde næsten alt for ikke at støtte på foden. Christian fik hurtig fokus på den rette behandling, hvilket indbefattede brug af laserlys, bevægstrategi under gang samt manuel behandling og vejledning, så Katja kunne bruge kroppen anderledes.

Katja oplevede at få sekunder efter, at Christian havde “rykket” hende i fødder og ben, forsvandt smerterne. “Det lyder lidt hokus pokus, men det passer”, siger Katja Skipper. Christian Van Deurs supplerer: “Ja, man skal blot huske på, at det hele kræver træning og tilvænning”.

Øvelser hjalp Katja videre

Behandlingen er tosporet forstået på den måde, at personen med hælspore skal selv være med i træningen. Dette indbefatter at der vil være små “hjemmeopgaver” med øvelser, som Christian giver. Desuden for Katja i dette tilfælde en laserpen med hjem, så hun dagligt kan “massere” foden med laserlys. Og Katja bemærker at hun tydeligt kunne mærke en forskel, da hun påbegyndte en behandling for hælspore med laserlys.

Efyter 5 ugers behandling mærker Katja tydelig fremgang, og hun er overrasket over, at det er gået så stærkt.

Har du spørgsmål til forståelsen af hælsporer samt behandlingen, så kig på “hvorfor hælsporer” og har du brug for at vide hvad du selv kan gøre så kig på “hælspore hjælpemidler“. På websitets forside “hælsporer hvad er det?” får du et godt overblik og samtidig vist et par røntgenbilleder af hælsporer med kalkdannelser.

KLINIKADRESSE

Rolf Krakes Vej 28, Thurø

5700 Svendborg

Du er velkommen til at parkere i indkørslen

G-EZT6ZPVEF3