fbpx
2834 1409

Kontakt hælsporer.dk

Mobil 2834 1409

kontakt@hælsporer.dk

Driller cookies, så kan du gå direkte til online booking via dette link

Behandling for hælsporer

 Slip af med dine hælsmerter

 

Hos fysioterapeut Christian van Deurs får du individuel behandling af en erfaren fysioterapeut. Christian har 20 års erfaring med behandling og træning i sin praksis som fysioterapeut. En erfaring opbygget på klinisk iagttagelser og ræsonnering, kombineret med tilegnelse af en række manuelle behandlingskoncepter.

Modsat standard behandling på almindelige klinikker afsættes 1 time til hver konsultation for at sikre, at du får kvalitet i din behandling. For første konsultation er prisen 600 kr. og efterfølgende normal behandlinger koster 500 kr.

Er du medlem af sygeforsikring danmark, modtager du tilskud på 133 kr. for første konsultation og 88 kr. for normal behandlinger. Det gule sygesikringskort yder ikke tilskud.

 

Jeg er meget tilfreds med mine hælsporer- behandlinger hos Christian. Mine øvelser er enkle, overskuelige og meget virksomme. Desuden får jeg gode forklaringer på problematikken omkring hælspore.

Lone Caspersen

Christian har en virkelig god fornemmelse for, hvad der lige i dag er behov for at blive arbejdet med til bedring af problemet – og mht øvelser aftales et begrænset antal, som jeg realistisk set får gennemført. Stor indfølingsevne. Jeg føler mig i særdeles gode hænder.

Johanne Botfeldt

I forhold til CORONA er klinikadresse placeret på Thurø

Her er der et stort lokale, som er let at udlufte, og hvor der kun kommer et reduceret antal personer i huset

KLINIKADRESSE

Rolf Krakes Vej 28, Thurø

5700 Svendborg

Du er velkommen til at parkere i indkørslen

Behandler har installeret sundhedsstyrelsens app “Smittestop” som del i en fælles forebyggelse af COVID-19

Dem som kommer til behandling opfordres til også at bruge app

G-EZT6ZPVEF3