fbpx
2834 1409

Hælspore hjælpemidler

Hælspore er noget mennesker har døjet med gennem mange generationer. Derfor er der også udviklet en lang række hjælpemidler til at aflaste og lindre hælsmerterne.

En ting er dog sikker. Du kommer ikke ud af din hælsmerter alene ved at købe hjælpemidler. Der kan dog være en god ide, at kombinere nogle af hjælpemidlerne for skabe lindring.

Nogle hjælpemidler er endda en forudsætning for at få effekt med resten af behandlingen

Hjælpemidler – det kan du selv gøre

En kommentar fra hælsporer.dk

På hælsporer.dk er der ikke kendskab til et enkelt hjælpemiddel, som kan redde hele verden. Der kan dog være en god ide, at kombinere nogle af hjælpemidlerne.

Eksempel hvis dine tæer ikke griber ordentlig i underlaget kan en kombination af tåsprede (som spreder tæerne og øger understøttelsesfladen) og fodtøj med plads til tæerne øge muligheden for at kroppen bedre kan bruge tæerne til at aflaste hælen.

Der er også tiltag, som ikke anbefaler fra hælpsporer.dk. Eksempelvis natstrømpe, som skaber et stræk på Achillesenen. Et statisk stræk over tid forventes at nedsætte blodgennemstrømningen. I en optimal helingsproces ønskes frisk blod og væske at kunne cirkulere i det belastede væv.

Når du nu dykker ned i hjælpemidler til hælspore, så finder du flere steder en kommentar tilknytte hjælpemidlet. Dette tager udgangspunkt i de erfaringer fra hverdagen som opstår gennem klinisk iagttagelse, ressonering og feedback fra de hælspore behandlede som behandles af hælsporer.dk.

G-EZT6ZPVEF3