fbpx
2834 1409

Hælspore og kost

 Ved hælspore er der inflammation i de små celler under hælen

Det er også sikkert at kost har betydning for inflammationstilstanden i kroppen

Når det gælder inflammation, så er det meget enkle budskab

PLANTEBASERET KOST FREMMER DIN SUNDHED

Tre bøger som er super relevante i forståelsen af kost og sundhed

Kost er et kompleks område og får de fleste er det “en sort boks”. Vi putter mad i munden – bliver mætte og får energi i kroppe – på et tidspunkt kommer det ud igen i den anden ende. Den forståelse har du fået udvidet markant ved at læse eller lytte til disse tre bøger. Alle bøgerne tager afsæt i den naturvidenskabelige verden og forsøger at formidler de nye erkendelser, som forskere  finder frem til rundt omkring i verden.

 

Tarme med Charme

Bogen giver en fin gennemgang af hvordan vores fordøjelsessystem er opbygget. Fortæller også, at det ikke er helt uvæsentlig hvordan vi sidder, når vi er på toilettet og skal tømme tarmindholdet. Bogen er skrevet af en ung tysk kvindelig læge og holder sig til et meget enkelt og letforståeligt sprog.

Den plantebaserede kost

Bogen giver en forståelse for hvordan mad som vi spiser kan blive omdannet til energi. Denne ret komplekse kemi bliver formidlet, så du bagefter sidder med en god forståelse for hvad mad gør ved din krop. 

Gobler ældes baglæns

Bogen tager afsæt i begrebet “aldring” og kommer ind på nogle spændende vinkler på hvad der sker i vores krop. I den sammenhæng er kost en vigtig komponet for vores sundhed. Når du har læst eller lyttet til bogen har du givetvis fået øjnene op for et par tiltag – hvis du ønsker et langt liv med en velfungerende krop.

G-EZT6ZPVEF3